Ayah Tak Boleh Makan Sedap-Sedap Macam Dulu

“Ayah dan tak boleh makan makanan sedap-sedap macam dulu.”

Ayah kata kepada kami selepas kami ajak makan direstoran tepi laut dekat Kuala Terengganu.

“Kenapa ayah? Ayah ada sakit apa-apa ke? Tak best lah macam ni” kata adik aku dekat ayah selepas ayah hanya nak makan nasi putih, sup sayur dan telur dadar sahaja.

Setahu aku, ayah tak pernah ada sakit apa pun sebelum ni. Ayah ni jenis tak suka bercerita sangat apa yang dia buat atau apa masalah dia.

“Kamu semua nak makan sotong bakar, ikan bakar, kerang dan semua tu makan lah. Tapi berpada-pada. Kalau tak jadi macam ayah ni.

Ayah ada resdung. Dulu ayah ingat ayah bersin sebab selsema atau alahan. Tu yang ayah buat tak tau saja.

Lepas ayah bersin keluar darah dan cecair tu yang ayah rasa pelik. Check dekat doktor, doktor kata ayah resdung dan makan kena pantang selain makan ubat,” kata ayah lagi.

Hmmm.. Kesian ayah. Tak bagi tau masalah dia. Aku pun ada resdung juga tapi dah pulih lepas aku sapu Herba Tok Aki ni.

Mana-mana aku bawak kalau aku pergi holiday bermalam sebab kalau tetiba rasa gatal hidung, aku terus sapu je Herba Tok Aki tu dalam rongga hidung bila dekat homestay. Bila nak keluar makan, baru rasa lega hidung aku ni nak nikmati makanan2 sebab lendir2 dalam hidung terus keluar.

Hanya sekali penggunaan je dah nampak kesan. Ambil serbuk Herba Tok Aki dengan jari kelingking lalu sapu ke dalam rongga hidung kiri dan kanan. Tunggu 3-5 minit sambil tundukkan kepala anda dan urut perlahan pangkal hidung anda sehingga keluar lendir. Berkesan !Kalau tak memang bersin memanjang bila bangun pagi.

Kalau amalkan dalam seminggu, InshaAllah masalah resdung pulih sepenuhnya. Dan pakai herba ni bila perlu je.

Kalau tuan-tuan nak beli, whatsapp nombor ni: www.wasap.my/60167174083/HerbaTokAki .Harga pun murah dan siap dapat free gift lagi. Berbaloi.

Nanti akan send info produk dan testimoni pelanggan yang dah cuba Herba Tok Aki ni

Yang ada balace dekat aku ni aku akan bagi dekat ayah untuk cuba. Kesian pulak ayah. Insyaallah ayah lepas ni boleh makan sedap-sedap balik macam kami semua ni.

*Kesan produk ini mungkin berbeza antara individu.

azhar Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *