Jangan Pandang ENDAH Jika Kerap KENCING BERBUIH

Jika kencing asyik berbuih & memerlukan untuk flush beberapa kali, ia menandakan ada tanda-tanda buah pinggang sedang mula sakit.

Buih-buih menandakan ada kehadiran protein yang "bocor" ke dalam air kencing, yang mana tidak sepatutnya berlaku pada buah pinggang yang sihat.

Fungsi buah pinggang yg sihat ialah menapis keluar bahan-bahan buangan dari darah. Protein & bahan yang diperlukan oleh tubuh akan ditinggalkan di dalam darah. Kebanyakan zat-zat protein tidak sepatutnya keluar melepasi penapis buah pinggang.

Namun, sebaliknya akan berlaku sekiranya buah pinggang sudah mula tidak sihat. Di mana protein dari dalam darah yang diperlukan oleh tubuh akan bocor & keluar bersama urin.

Protein yang selalunya dikesan muncul di dalam kandungan urin ialah albumin.

Albuminuria adalah istilah yang sering digunakan ketika ujian untuk mengesan kewujudannya di dalam urin.

Simptom kencing berbuih ini perlu diambil serius jika dah dapat kesan.

Perlu ambil tindakan penjagaan dari segi pemakanan terutamanya, supaya ianya tidak melarat.

Jika AMBIL ENDAH, lama kelamaan buah pinggang boleh ke arah rosak serta tidak boleh berfungsi dengan baik.

Menyesal tak sudah sebab tiada tindakan pencegahan awal yang dibuat.

FORMULASI TERKINI - RAHSIA Bagaimana Teh Herba Kajian Penyelidikan Ini Membantu Menambahbaik Buah Pinggang Secara 100% Semulajadi

Formulasi kajian R&D selama 7 tahun ini mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16120041TC). Kajian penyelidikan telah melalui ujian makmal di Universiti tempatan dan juga KKM.

Satu-satunya teh herba yang diformulasikan dari herba-herba tempatan.  Hasil kajian sekumpulan penyelidik yang diketuai oleh Pakar Toksin & Pemakanan Malaysia, Dato' Prof. Dr. Norazlanshah Razali. Penemuan dos yang terkandung dalam Triple-T mampu mengembalikan kecergasan badan melalui penyahtoksin & penyucian organ dalaman secara menyeluruh

(DISCLAIMER: Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

(DISCLAIMER: Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

(DISCLAIMER: Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

(DISCLAIMER: Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

5 Faktor Utama Ini Menyebabkan Ramai Yang Cuba Triple-t Walaupun Ada Macam-macam Produk Lain Di Pasaran.

[1] KAJIAN R&D 7 TAHUN PENYELIDIKAN - Oleh pakar toksin & pemakanan Malaysia, menghasilkan formulasi dos yang terbaik untuk membantu mengeluarkan toksin sehingga darah boleh bergerak dengan lancar. Jadi, tidak perlu berteka-teki keberkesanan kerana ia sudah di uji dengan lengkap di makmal

[2] MELEPASI UJIAN MAKMAL KKM - Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia telah menjalani beberapa ujian makmal bagi mengesahkan bahawa Triple-T adalah 100% herba (No KKM: MAL16120041TC). Hampir 2 tahun ujian dijalankan & mendapati teh herba Triple-t selamat diminum. 

[3] LIPUTAN MEDIA MASSA - Triple-T mendapat liputan ekslusif di dada akhbar tempatan seperti metro, utusan malaysia, berita harian & juga liputan secara langsung di TV al-hijrah, TV9, TV3 & juga Radio IKIM.fm

[4] SUDAH LEBIH DARI 537,985 UNIT TERJUAL - Memang di luar jangkaan, mulanya ramai yang tak percaya, skeptikal. Tapi sekarang selepas dah cuba, badan rasa ringan, rasa bertenaga, tak letih, kaki dah tak bengkak macam dulu, ramai yang repeat order 2 kotak, 4 kotak & ada yang repeat 8 kotak takut stok habis.

[5] SOKONGAN DARI KERAJAAN MALAYSIA - Penyelidikan herba Triple-t ini mendapat sokongan geran penyelidikan dari pihak kerajaan. Hampir nilai jutaan Ringgit Malaysia, Kerajaan Malaysia telah memperuntukan kepada kumpulan penyelidikan Triple-t.

TETAPI Triple-t Tidak Sesuai Untuk Tujuan..

[+] NAK TINDAK BALAS SERTA MERTA - Ia bukan produk "magic" yg minum hari ini, esok lusa dh nampak kesan 100%. Tambahan pula ianya dari herba 100%. Jadi ianya mengambil masa & bergantung pada kandungan toksin seseorang. 

[+] NAK SIHAT TAPI TAK JAGA PEMAKANAN - Konsisten minum Triple-t tapi dalam masa yg sama, langgar semua makanan. Tak amalkan pemakanan yg sihat. Suka ambil makanan berminyak, minuman bergas, junk food, fast food dan makanan yg tak sihat. Tidak guna Triple-t buang toksin tetapi dalam masa yg sama sumbat semula toksin yg baru. 

[+] PENYAKIT DAH TERUK TAPI NAK RESULT CEPAT - Bila penyakit dah level 3 ke atas, ini menunjukkan buah pinggang dah mula tidak berfungsi. Jangan andaikan minum Triple-t buah pinggang boleh kembali normal seperti sedia kala.

[+] MALAS NAK MINUM AIR BANYAK  - Manusia perlu kuantiti air yang banyak untuk proses perkumbuhan. Jadi kalau malas minum air, bagaimana boleh Triple-T bantu menyingkirkan toksin sedangkan air tidak cukup untuk proses perkumbuhan. Keperluan air seseorang mengikut berat, 25kg = 1.5 liter air perlu ambil. Jika berat seseorang 50kg, perlu minum sebanyak 3 liter sehari!

Jika Ada Tanda-tanda Awal Di Sarankan Bertindak Sekarang...Bertindak Segera Kerana Ada Potongan Diskaun & Free Gift Yang Berbaloi2 Bernilai Hampir RM115.

Copyright © 2017. www.keajaibanherba.com

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.