Darah Tinggi Aku Naik Sebabakan SI Lofa Ini

“Aku Stress!! Dia ni memang suka naikkan darah aku kan?!!”

Aku ni dah kira majikan paling baik tau. Aku dah bagi bonus, OT, makan free dan macam2 lagi. Tapi pekerja aku sorang ni still ada jugak problem.

Pekerja baru aku ni yang namanya Lofa tu buat kerja slow, lambat belajar walaupuun pekerja senior pun dah cuba terbaik untuk ajar pekerja baru tu. Last2 aku yang kena turun padang ajar pekerja aku tu supaya bagi dia takut sikit bila big boss datang.

Aku ajar dia keras2 sampai seminggu. Akibat cara ajar aku yang tegas, akhirnya dalam seminggu pekerja aku terus boleh pick up apa yang diajar. Pergh rasa puas hati bila aku dapat lahirkan pekerja yang perform lagi.

Aku punya struggle nak ajar dia dalam seminggu buat aku stress sangat2 dan darah tinggi aku jadi naik. Pening2 satu badan dan macam nak pitam. Aku cuti 2 hari. Aduh Lofa, Lofa…

Selepas 2 hari aku bercuti tiba2 pekerja aku si Lofa tu datang bilik ofis aku. Lofa dapat tahu yang aku kena serangan darah tinggi disebabkan dia. Jadi Lofa berikan aku Teh Herba Triple-T.

Lofa kata teh ni boleh mengawal darah tinggi, kencing manis, kolestrol dan masalah buah pinggang. Dah ramai yang cuba katanya. Dia bersambung lagi yang teh ni kandungan dia 100% dari herba dan mengandungi antioksidan yang tinggi melebihi 90%.

Aku terus ambil teh Triple-T tu dari Lofa dengan excited giler. Kat sini aku share cara aturan pengambilan Triple-T ni.

Ambil 2 uncang sehari. Masak atas api atau rendam guna air betul2 didih. Tutup atasnya dan jangan bagi wap keluar. Biarkan sehingga betul2 sejuk atau suam baru diminum. Biarkan teh direndam lama. untuk permulaan air sebanyak 2000 ml @ 2 liter diperlukan. Minum setiap masa dan boleh juga gantikan sebagai air masak. Sangat digalakkan minum air masak semasa minum Triple-T ni.

Haaa, aku dah try sekotak memang bagus. Aku punya darah tinggi dah turun. Sangat recommended kalau korang yang ada masalah macam aku ni.

Aku rasa aku nak ambil pekerja lagi pastu aku nak train dia sampai bantai habis2.

Aku plan nak terus konsisten minum Triple-T ni. Dengan harga yang mampu milik beserta kesan yang bagus ni patut dimiliki oleh semua orang yang nak jaga kesihatan.

Kalau nak Teh Herba Triple-T ni boleh order atau tanya kat sini ya www.wasap.my/60167174083/TripleT

Nanti diorang akan send info produk yang details , testimoni yang dah guna dan harga produk sekali.

*Kesan produk ini mungkin berbeza antara individu.

azhar Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *