Jangan Pandang ENDAH Jika Kerap KENCING BERBUIH

Jika anda beranggapan keadaan seperti ini adalah normal, ia adalah satu anggapan yang silap.

Ini adalah kerana kencing yang sentiasa berbuih dan kerap menunjukkan ada tanda-tanda buah pinggang dah mula rosak.

Mungkin ia belum ke tahap yang merbahaya, tetapi jika diambil ringan ia boleh membawa perkara yang lebih teruk. 

Buih yang banyak itu menandakan air kencing anda mengandungi protein dan keadaan ini dipanggil sebagai proteinuria.

Apa Kaitan Protein Di Dalam Urin Dengan Tanda Buah Pinggang Yang ROSAK?

Fungsi buah pinggang yg sihat ialah menapis keluar bahan-bahan buangan dari darah. Protein & bahan yang diperlukan oleh tubuh akan ditinggalkan di dalam darah. Kebanyakan zat-zat protein tidak sepatutnya keluar melepasi penapis buah pinggang.

Namun, sebaliknya akan berlaku sekiranya buah pinggang sudah pun rosak. Di mana protein dari dalam darah yang diperlukan oleh tubuh akan bocor dan keluar bersama urin.

Protein yang selalunya dikesan muncul di dalam kandungan urin ialah albumin.

Albuminuria adalah istilah yang sering digunakan ketika ujian untuk mengesan kewujudannya di dalam urin.

Jadi selepas ini berwaspadalah dengan kehadiran buih di dalam air kencing anda.

Kerana ia mungkin tanda buah pinggang anda sudah mulai rosak.

Tahukah Anda Triple-T Merupakan Sediaan Herba Tradisional Dengan Kajian Saintifik Yang Mampu Meningkatkan Fungsi Dan Kesihatan Buah Pinggang Tanpa Bahan Kimia.

Formulasi kajian R&D selama 7 tahun ini mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16120041TC). Kajian penyelidikan telah melalui ujian makmal di Universiti tempatan dan juga KKM.

Satu-satunya teh herba yang diformulasikan dari herba-herba tempatan.  Hasil kajian sekumpulan penyelidik yang diketuai oleh Pakar Toksin & Pemakanan Malaysia, Dato' Prof. Dr. Norazlanshah Razali. Penemuan dos yang terkandung dalam Triple-T mampu mengembalikan kecergasan badan melalui penyahtoksin & penyucian organ dalaman secara menyeluruh

Pengalaman En Din Seorang Pesakit Darah Tinggi & Buah Pinggang Mengamalkan Triple-T

(Penafian : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

En Din (bukan nama sebenar, bagi menjaga privacy klien2 kami) dari Kuala Lumpur. Berumur 39 tahun dan ada darah tinggi sejak umur 20 tahun. Konsisten ambil ubat.

Tahun 2011, beliau terbaring di katil dan berkerusi roda disebabkan asid urik yang tinggi. Bila buat ujian darah, En Din sekeluarga amat terkejut apabila kreatenin dah naik hingga 500umol/l.

Mulai saat itu, beliau sentiasa follow-up di PPUM dan telah menjadi seorang pesakit CKD tahap 5.

Pada saat ini, En Din makan ubat hospital (lebih 8 biji) dan amalkan diet seperti yang disarankan oleh dietiton. Setiap temujanji dengan doktor tidak pernah miss.

2011 hingga Feb2015 beliau bertahan. Feb2015, dengan kreatenin meningkat 1779umol/l menyebabkan ikhtiar terakhir En Din untuk bertahan adalah dengan DIALISIS.

Menurut pengalaman En Din, masalah darah tinggi, gout tidak akan selesai dengan dialisis malah kos perubatan yang tinggi dan juga komitmen dengan pusat dialisis 3x seminggu 4 jam sekali dialisis menambah tekanan kehidupan seharian.

Bermula 2015 En Din Cuba Ikhtiar Dengan Triple-T

(Penafian : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

Mulai May 2015, En Din mencuba amalkan Triple-T byDrAzlan secara konsisten setiap hari. Mulanya buat seuncang sehari sahaja.

 Apa yang mengujakan keyakinan En Din selepas 2 bulan konsisten adalah:-

  • Tekanan darah semakin stabil.
  • Gout tak serang lagi, kini boleh makan sumber protein baru.
  • Mulai kerap kencing. Buang toksin dalam badan.
  • Lebih bertenaga walaupun lepas dialisis.
  • Komplikasi lepas dialisis jarang kena seperti  pening dan letih.
  • Ubat darah tinggi dan aluprinol tak perlu makan lagi.
  • Rambut lebat dan tiada uban (usia dah lebih 39 tahun).

Hingga result darah terkini (sept2016). Beliau dialisis pada kreatenin 1800umol/l telah turun kepada 831umol/l (1 tahun 6 bulan)

Result sebegini sangat unik bagi beliau yang baru sahaja dalam 2 tahun dialisis. Ikhtiar dan konsisten kunci utama En Din.

5 Faktor Utama Ini Menyebabkan En Din Berani Untuk Mencuba Triple-T Walaupun Ada Macam-macam Produk Lain Di Pasaran

[1] KAJIAN R&D 7 TAHUN PENYELIDIKAN - Oleh pakar toksin & pemakanan Malaysia, menghasilkan formulasi dos yang terbaik untuk membantu mengeluarkan toksin seluruh badan hingga darah boleh bergerak dengan lancar. Jadi, tidak perlu berteka-teki keberkesanan kerana ia sudah di uji dengan lengkap di makmal

Kajian pembentangan penyelidikan Triple-T ByDrazlan

[2] MELEPASI UJIAN MAKMAL KKM - Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia telah menjalani beberapa ujian makmal untuk mengesahkan bahawa Triple-T adalah 100% herba (No KKM: MAL16120041TC). Hampir setahun lebih ujian dijalankan & mendapati teh herba Triple-t selamat untuk di minum. Tidak perlu risau lagi tentang 3 serangkai atau penyakit berpanjangan. Membantu mengekal sihat & awet muda selalu.

[3] LIPUTAN MEDIA MASSA - Triple-T mendapat liputan ekslusif di dada akhbar tempatan seperti metro, utusan malaysia, berita harian dan juga liputan secara langsung di TV al-hijrah, TV9, TV3 dan juga Radio IKIM.fm

Siaran langsung di TV Al-Hijrah Segmen Assalamualaikum

[4] SUDAH LEBIH DARI 537,985 UNIT TERJUAL - Memang di luar jangkaan, mulanya ramai yang tak percaya, skeptikal. Tapi sekarang selepas dah cuba, badan rasa ringan, rasa bertenaga, tak letih, kaki dah tak bengkak macam dulu, ramai yang repeat order 2 kotak, 4 kotak dan ada yang repeat 8 kotak takut stok habis.

[5] SOKONGAN DARI KERAJAAN MALAYSIA - Penyelidikan herba Triple-t ini mendapat sokongan geran penyelidikan dari pihak kerajaan. Hampir nilai jutaan Ringgit Malaysia, Kerajaan Malaysia telah memperuntukan kepada team penyelidikan Triple-t.

Walaupun Triple-T Adalah Sesuai Untuk Semua Lapisan Umur TETAPI 3 Golongan Ini Tidak Sesuai Untuk Cuba Triple-T

[+] NAK TINDAK BALAS SERTA MERTA - Triple-t bukan produk "magic" yg minum hari ini, esok lusa dh sembuh 100%. Tambahan pula ianya dari herba 100% tanpa bahan kimia. Jadi kesannya mengambil masa dan bergantung pada kandungan toksin seseorang. Jika ada anggapan lepas minum 1-2 bulan, penyakit yg dihadapi selama berpuluh2 tahun boleh sembuh dlm waktu tu, Triple-T sangat TIDAK SESUAI untuk anda.

[+] NAK SIHAT TAPI TAK JAGA PEMAKANAN - Konsisten minum Triple-t tapi dalam masa yg sama, bedal semua makanan. Tak amalkan pemakanan yg sihat. Suka ambil makanan berminyak, minuman bergas, junk food, fast food dan makanan yg tak sihat. Tidak guna Triple-T buang toksin dalam badan tetapi dalam masa yg sama sumbat semula toksin yg baru. Jangan bazir wang anda untuk dapatkan Triple-T.

[+] PENYAKIT DAH KRONIK TAPI NAK RESULT CEPAT - Bila penyakit dah tahap kronik, dah level 3 ke atas, ini menunjukkan buah pinggang dah rosak. Jangan andaikan minum Triple-t buah pinggang yg mmg dah rosak itu akan pulih sedia kala macam org yg sihat & cergas...bila dah keadaan ini, hospital pakar kena jadi rumah kedua dan kena ulang alik setiap minggu..

[+] PEROKOK TEGAR - Jangan buang duit untuk dapatkan Triple-t. Confirm2 Triple-t tak akan berkesan kpd anda. Jika and baru sahaja berhenti merokok, jangan mengharapkan tindakbalas secepat org yg tidak hisap rokok. Kesan toksin rokok ambil masa untuk di singkirkan.

[+] MALAS NAK MINUM AIR BANYAK  - Badan perlu kuantiti air yang banyak untuk proses perkumbuhan. Jadi kalau malas minum air, bagaimana boleh Triple-T bantu menyingkirkan toksin dalam badan sedangkan air tidak cukup untuk proses perkumbuhan. Keperluan air seseorang mengikut berat, 25kg = 1.5 liter air perlu ambil. Jika berat seseorang 50kg, perlu minum sebanyak 3 liter sehari!

Mencegah Lebih Baik Dari Merawat. Jika Ada Tanda-tanda Awal Di Sarankan Bertindak Sekarang. Klik Butang Di Bawah Untuk Maklumat Lanjut

Copyright © 2017. www.keajaibanherba.com

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.