Menyesal Tak Sudah Walaupun Dah Tahu Awal..

“Baik kau jaga elok-elok. Aku dah lalui. Takkan kau nak rasa apa yang aku rasa?”

Kawan aku ni nasihat aku supaya jaga kesihatan dan jaga badan jangan sampai jadi macam dia yang terlantar atas katil hospital.

Kawan aku ni wajib 3x setiap minggu akan buat rawatan dialisis di Hospital Selayang. Ubat2 yang dia dapat banyak gila. Cuma sanggup tak sanggup je nak nelannya.

Masa mula2 nak kena sakit buah pinggang, kawan aku ni akan asyik kencing berbuih sampai kena flush banyak kali bagi nak hilang buih tu. Dia ni pula sejenis makan tak jaga dan bila dah asyik kencing berbuih ni dia buat tak tahu je. Katanya “Alaaa, kalau kencing mesti la air kencing laju macam air terjun , sebab tu berbuih.“

Sejak dia fikir macam tu, akhirnya dia terkena masalah buah pinggang. Menyesal tak sudah.

Jadi sejak akhir2 ni aku terkena simptom kencing berbuih. Aku taknak kena dialisis. Jadi aku cuba cari jalan lain yang boleh aku elakkan diri dari datang hospital setiap minggu.

Benda pertama yang aku perlu lakukan adalah aku tukar cara pengambilan makanan aku. Tiada lagi cheat day dah lepas ni. Kurangkan itu, kurangkan ini. Asalnya aku memang ada kencing manis, sebab tu aku nekad nak kurangkan gula dalam badan dulu. Air gula dah jarang aku sentuh.

Kemudian aku amalkan Supplement Teh Herba Triple-T ni. Memang dijamin selamatlah sebab surat kkm semua ada dan yang bagusnya ianya tiada bahan kimia dan kandungannya dari tumbuhan tempatan yang berkhasiat.  Kat sini aku share cara aturan pengambilan Triple-T ni.

Ambil 2 uncang sehari. Masak atas api atau rendam guna air betul2 didih…..tutup atasnya jgn bagi wap keluar. Biarkan sehingga betul2 sejuk baru diminum. Biarkan teh direndam lama. untuk permulaan air sebanyak 2000 ml @ 2 liter diperlukan. Minum setiap masa dan boleh juga gantikan sebagai air masak. Sangat digalakkan minum air masak semasa minum Triple-T ni.

Haa Macam tu lah, aku konsisten minum Triple-T ni tak putus2. Dan akhirnya kencing berbuih aku dah hilang dan bacaan gula pun dah mula turun. Badan jadi ringan selepas minum Triple-T ni dan berat aku yang boleh tahan berat ni pun dah turun sikit2.

Aku pun cuba dulu Triple-t ni dan anggap beli sebagai ikhtiar dan kalau sesuai boleh teruskan minum. Kalau tak cuba kita tak tahu.

Dekat sini ada info dan testimoni pelanggan yang kesihatan buah pinggan dia semakin baik http://casestudy.keajaibanherba.com/b-pinggang

Kalau nak Triple-T ni boleh order atau tanya kat sini: www.wasap.my/60167174083/TripleT

*Kesan produk ini mungkin berbeza antara individu.



azhar Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *