Sebab Orang Kaya Makan Macam-Macam, Jamban Nya Rasa Pelik

“ Kuikuikuikui…Akulah orang yang paling kaya dekat Pekan ini”

Tawa si Anep yang angkuh di rumahnya. Anep punya duit berkepuk kepuk, berkepak kepak di akaun bank dia tulah menyebabkan dia digelar jutawan di pekan.

“ Hishh peliknya Tuan Anep punya ketawa. Rasa annoying la pulak. Cara gelak pun dah nampak bongkak. Meyampah” kata Mak Non seorang pembantu rumah pertama kepada Mak Nin, pembantu rumah kedua

“Ha ah la. Sejak aku dapat kerja dekat Villa gedabak besar ni, everyday aku dengar ketawa pelik tu. sampai terikut ikut bila balik ke hometown aku,” kata Mak Nin dengan acah2 guna perkatan omputih.

Anep kalau nak apa2 mesti dapat. Kereta mahal2, ada swimming pool kat rumah, bodyguard nak dua orang, minta makanan sedap2 semua dapat.

“ Mak Nin, Mak Nin perasan tak? Semenjak dua menjak tiga menjak ni bau jamban dekat bilik tuan Anep tu perghhhhhhhhhhh menyengat giler” kata Mak Non kepada Mak Nin

“ Perasan jugak, mungkin sebab penangan kita cook sedap2 kot sampai membuang pun jadi lekat kat jamban. Nasib tak bau lauk masak lemak cili api” Kata Mak Nin

Sedang Mak Non dan Mak Nin rancak bergosip, Anep di jamban pun sedang melepaskan hajat.

“ Eh apasal ni?? Kau nak aku flush berapa kali haa jamban?? Cepatlah hilang buih tu!! Bikin masalah je.” Keluh Anep berkata sorang diri.

“ Aku tahu badan aku gemok tapi takdelah sampai bengkak lembut2 macam ni. Macam belon diisi air.” Merungut Anep lagi di luar rumah pula.

“Ini tak lain tak bukan kalau kaki macam belon ni, Confirm boss confirm buah pinggang problem ni boss !!! Jom kita pergi hospital pastu saya cari Teh Herba Triple-T” Celah bodyguard sado.

“ Ceh,, semangat kau caring kat aku eh.. Nak bonus lebihlah tuu.. Ok dah cepat cari Triple-T tu,” Balas Anep sambil makan aiskrim cornetto dua biji sebab dia kaya..

Teh Herba Triple-T  ni memang berkesan. Teh ni boleh mengawal darah tinggi, kencing manis, kolestrol dan masalah buah pinggang. Teh ni juga mengandungi 100% dari herba dan mengandungi antioksidan yang tinggi melebihi 90% dan paling penting lulus KKM.

“ Aku punya kaki dan kencing berbuih dan kurang bengkak dah. Siap boleh masuk kelas aerobik ngan gadis2 muda lagi.”

Dekat sini ada info dan testimoni pelanggan yang kesihatan buah pinggan dia semakin baik  http://casestudy.keajaibanherba.com/b-pinggang

Boleh whatsapp terus nombor ni untuk dapatkan testimoni pelanggan yang dah guna, info produk dan harga promosi: www.wasap.my/60167174083/TripleT

“ Amboi boss, jangan seronok sangat. Lepas ni kena control makan pula ya. Tak guna minum Triple-T tapi boss asyik bedal makan je. Takkan nak sampai beli buah pinggang baru , dan barulah boss nak tersedar. Tahulah bos kaya. Oh ya, bonus lebih sikit atas nasihat saya ni” Panjang lebor Kata bodyguard sado tu.

“ Pergh deep , jilake.” Kata Anep dalam hati.

“ Haaaaaa iyerlaaaa,, esok aku bank in duit.” Sambung Anep

azhar Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *